Βιογραφικό

Δρ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ - ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΟΓΚΟΛΟΓΟΣ
ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

O ιατρός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977 και μεγάλωσε στο Βόλο. Αποφοίτησε το 1994 από το 5ο Γενικό Λύκειο Βόλου με βαθμό Άριστα και την ίδια χρονιά εισήχθη στο Ιατρικό Τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) από όπου και αποφοίτησε το 2000 με το βαθμό του Ανθυπιάτρου. Το 2001 αποφοίτησε από το βασικό τμήμα της Σχολής Εφαρμογής Υγειονομικού. Από το 2001-2004 υπηρέτησε ως αξιωματικός ιατρός σε μονάδες και ειρηνευτικές αποστολές του Στρατού Ξηράς. Το 2004 ξεκίνησε την ειδικότητα της Παθολογικής Ογκολογίας για την οποία επιλέχθηκε κατόπιν γραπτών και προφορικών εξετάσεων της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Στρατού Ξηράς. Ως το 2006 εκπαιδεύτηκε στη γενική παθολογία στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Από το 2006 μέχρι το 2009 εκπαιδεύτηκε στην αιματολογία και την παθολογική ογκολογία στην Πανεπιστημιακή Ογκολογική Κλινική των Ιωαννίνων υπό την επίβλεψη του Καθηγητή κ. Νικόλαου Παυλίδη.

Το 2009, με υποτροφία της Εταιρίας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος, έγινε δεκτός ως Research Fellow στο Τμήμα Ογκολογίας Μαστού του University of Texas-MD Anderson Cancer Center στο Χιούστον των ΗΠΑ υπό την επίβλεψη της Επίκουρης Καθηγήτριας κ. Ελένης Ανδρεοπούλου και του Καθηγητή G. Hortobagyi. Το 2010 απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας Παθολόγου Ογκολόγου κατόπιν εξετάσεων και το 2011 αναγορεύθηκε σε Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με βαθμό "Άριστα". Από το 2010 ως το 2012 υπηρέτησε στην Παθολογική Κλινική του 217 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, ως συνεργάτης της Ογκολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ως Επιστημονικός Υπεύθυνος του Τμήματος Ογκολογίας και Χημειοθεραπείας (Κλινική Euromedica Κοζάνης). Από το 2012 μέχρι σήμερα υπηρετεί στην Ογκολογική Κλινική του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης με εξαίρεση το χρονικό διάστημα Σεπ16-Μαρ17 όπου υπήρξε επισκέπτης ιατρός στην Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική της Λάρισας υπό την επίβλεψη του Καθηγητή κ. Κωνσταντίνου Γουργουλιάνη.

Είναι Επιστημονικός Υπεύθυνος του Τμήματος Ογκολογίας και Χημειοθεραπείας στη Γενική Κλινική Λάρισας "Ε. Πατσίδη" και εξωτερικός συνεργάτης της Γενικής Κλινικής Βόλου "ΑΝΑΣΣΑ. Είναι μέλος της μέλος της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ), της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ογκολογίας (ESMO) και της Αμερικανικής Εταιρείας Ογκολογίας (ASCO). Από το 2013 ως το 2016 υπήρξε εκλεγμένο μέλος της συντονιστικής επιτροπής της Ομάδας Νέων Ογκολόγων Ελλάδος (ΟΝΕΟ) με αρμοδιότητα τα θέματα εκπαίδευσης. Από το 2017 διδάσκει σε μεταπτυχιακά προγράμματα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, έχει δημοσιεύσεις σε πολυάριθμα ξενόγλωσσα και ελληνικά ιατρικά περιοδικά, συμμετοχές ως πρόεδρος και ομιλητής σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια ογκολογίας ενώ είναι ερευνητής σε διεθνείς -παρεμβατικές και μη- κλινικές μελέτες.

Κλείστε ραντεβού

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ενα ραντεβού ώστε να αντιμετωπίσουμε καλύτερα το πρόβλημα της υγείας σας

logo white footer

Προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές ιατρικές υπηρεσίες αλλά και συνεχή-ολοκληρωμένη υποστήριξη στον ασθενή με καρκίνο.

 

 

line

Ιατρείο Bόλου

Αγίου Νικολάου 7-Ιάσονος, 382 21

Βόλος

24210-22136

6974 004 626

evoulg@gmail.com

Βρείτε μας στον χάρτη

 

line

Ιατρείο Τρικάλων

Σωκράτους 10 - Κονδύλη, 42132
Τρίκαλα

2431024562

Βρείτε μας στον χάρτη